Bezárás
BezárásVálassz várost
BezárásVálassz várost

Országos Nyitóoldal / Székesfehérvár / Balogh Andrea Beáta ( baloghandee8930 ) adatlapja

Balogh Andrea Beáta ( baloghandee8930 ) adatlapjaAndrea Beáta véleményei és értékelései a Városom.hu-n

Albanyár 2011 Rétesfesztivál 2011
baloghandee8930 véleménye:
"kriminális!!!
gondoltam megosztom a véleményem, hátha valaki olyan is olvassa, aki tehet az érdekünkben valamit!
kb fél órával ezelőtt voltunk a ""fesztiválon"" és megkívántunk egy kis "mexikói lepényt".gondolom akkor már tudja mindenki melyik standról van szó.800ft volt egy adag, amiben zöldség, babos csirkés kukoricás pörkölt szerű volt, egy nagy pitával és öntettel.
a kajával nem volt gond, sajnos a kiszolgálással és az egész üzletpolikival annál inkább.
szóval vásároltunk 2adag 800ftos ételt, hozzá 200ft-ért ásványvizet, és 300ft-ért egy fantát. ezt a kasszában dolgozó kb 12éves srác 2600ft-ra számolta, és a 10 000-esemből sikerült 7600ft-ot visszaadnia.
TÖBB KIFOGÁSOLNI VALÓM IS VAN:
1-mit keres egy gyerek a kasszában??? akitől 4x visszakérdeztem, hogy akkor mennyi az annyi,és erre suttogva mondja hogy 2600.én 2100-at számoltam,és valószínű ő is ezért mondta suttogva, hisz a vége hasonló.
erre odatoppan a kolléganő, aki addig érdekes nem volt ott hogy számoljon,majd nagynehezen kiszámolta, és előttem lepirította a srácot hogy figyeljen oda mit ad vissza.
2: NEKEM VISZONT SENKI NEM MONDTA HOGY BOCSÁNAT!!!
3: blokkot nem láttam, nem kaptam, így nekem kellett kérdezgetnem hogy akkor ez mennyi, az mennyi, majd kimatekoztam hogy 500ft-tal be akar csapni.
4.leültünk "a padokhoz" és a sátor mellett (valószínű a tulaj) azt kellett hallgatnunk, hogy mennyi ellenőrzés van, és ezért és azért ilyen drága mert ezt és ezt kell belőle fedezni.NEM A MI DOLGUNK, ÉS NEM AZÉRT ÜLÖK LE MIUTÁN MEGPRÓBÁLTAK LEHÚZNI HOGY AZ ÁLSZENT SZÖVEGÉT KELLJEN HALLGATNOM HOGY A VPOP ÉS A STB.
Kérdem én, mennyit kapott volna ezért?no blokk,lehúzkodás,stb.
és a legszebb: leül a 2 alkalmazott mögénk hogy elszívhassák a nyamvadt cigarettájukat miközben gyerekkel ott eszünk.utána a "tulaj" vagy nem tudom ki illetlen és bunkó (halk) megjegyzései a kisebbségi vásárlóra..
HIHETETLEN HOGY EZ ÍGY MŰKÖDHET!!
szégyen hogy ezen kell agyalnom egy délutáni kellemes programon hogy nem vehetek már semmit meg mert átvernek! és nem is ez a legnagyobb baj.hanem hogy senki nem mondja hogy elnézést kérek, tévedtem.
én személy szerint több évig vendéglátóztam, de ilyen stílust és mentalitást soha nem mertem volna megengedni magamnak!!
szégyen hogy ilyen egységek kivonulhatnak és azt tehetnek amit akarnak.
nem rajtam kell behozni a hiányt vagy az egész napi bevételt.én biztosan elkerülöm őket nagyon nagy ívben!SZÉGYEN"

2011.06.18 17:18

Eseménynaptár

Fizetett hirdetés